»Den sidste fyr på denne side af statuen er Ira Hayes, en Pima indianer fra Arizona . Ira Hayes bar smerten hjem med ham og til sidst døde døde beruset, med ansigtet nedad, druknede i en meget lavvandet vandpyt, i en alder af 32 (ti år efter dette billede blev taget). Harlon, i en alder af 21, døde med sine tarme i hænderne. Og da drenge døde på Iwo Jima, de vred og skreg, uden medicin eller hjælp med smerten. Brug klip på lys til at hjælpe dig med at skille sig ud på vejen, især i slutningen af eftermiddagen, regnfulde dage eller tidlige morgentimer.

JensonUSA: Mountain, Road, Kids ‘ cykelhjelme fra Fox, Specialized, Bell, Giro, Troy Lee Design. Det slanke design består af mange af Giros mest populære funktioner, høvding cykelhjelm (cykelairbag.dk) herunder In-Mold Construction og Roc Loc 5 fit system. Som altid, dit eget hoved er stadig den eneste sande standard for pasform. Hvis du ikke kan være sikker på, at dit låg vil blive på dit hoved i tilfælde af en ulykke, hjelmen er ikke længere sikker, og du bør udskifte den. Den frontale område af hjelmen er mere spids, således at vinden bevæger sig jævnt til bagsiden af hovedet. Hvis du tog Renes hjelm af i det øjeblik dette billede blev taget og kiggede i jorden af hjelmen, ville du finde et fotografi…

Da jeg tog hjem og fortalte min far det, kiggede han på mig og sagde: “Jeg vil altid have, at du altid skal huske, at Iwo Jimas helte er de fyre, der ikke kom tilbage. »Da jeg var en lille dreng, fortalte min lærer i tredje klasse mig, at min far var en helt. Hans bedste ven, som nu er 70, fortalte mig, ‘Ja, du ved, vi tog to køer op på verandaen i Hilltop General Store. Foran igen en lys LED forlygte eller to bedste. Hvis du ikke har udøvet i et stykke tid og føler sig særligt stresset, er det altid bedst at rådføre sig med en læge først bare for at være på den sikre side.

Influenzavaccinedækningen generelt er lav blandt små børn, og de, der har brug for to doser i en given sæson, er i særlig risiko, og mindre end halvdelen af dem, der får den første dosis tilbage for at modtage de anden nødvendige doser. Pakken leveres med to hvide LED pærer, og to røde LED pærer. Han gik ind i Det Hvide Hus med min far. Jeg var dybest set cykling langs en blår sti og så jeg svingede for at undgå nogen og gik ned ad siden. Så alle 250 af jer ramte stranden, men kun 27 af dine klassekammerater gå ud i live. Så fodrede vi dem Epsom salte.

Utroligt fantastiske gadgets du skal se – Gadgets & Gizmos