Et af de spørgsmål, som mange mennesker stiller sig selv er, hvorvidt man må have sin trampolin stående, så man kan kigge ind til naboen. Der er mange der er i tvivl om, hvorvidt det rent faktisk er imod loven at stille sin trampolin på en måde, så man kan hoppe op over hækken. For det svarer på sin vis til at have en stige stående, som man kan kravle op på for at kigge ind på naboen. Det er naturligvis ikke rart for ens nabo. Dog er hensigten en helt anden når det kommer til en trampolin. Man har intet behov for at kigge ind til naboen, men man ønsker blot at hoppe på den og have det sjovt. Når det kommer til valg om placering af trampolin, er det vigtigt, at man har en god kommunikation med sin nabo, så man i fællesskab kan finde ud af, hvor trampolinen skal stå placeret.

Placer din trampolin bagest

Hvis du aldrig snakker med din nabo, kan det måske virke lidt mærkeligt først at tage kontakt når du skal have lov til noget. Hvis du udelukkende går i dialog med din nabo for at få lov til at stille din trampolin, kan det godt være, at du helt skal undgå denne kommunikation. I stedet kan du blot stille din havetrampolin bagest i haven således, at naboen slet ikke bliver påvirket af det.

På den måde bliver alle glade, og du slipper for at skulle snakke med din nabo om noget, som du ikke ønsker at snakke om. Det er med til at gøre, at alle er tilfredse med situationen. En anden ting du kan gøre er også at nedgrave din trampolin. På den måde vil ingen kunne hoppe lige så højt op, og det er en fordel for alle.

Snak med din nabo om trampolin