Skal du have etableret en kassekredit, men er du i tvivl omkring, hvordan du finder den billigste? Så er denne artikel målrettet dig. Her får du nemlig nogle gode råd til, hvordan du kan finde den bedste og billigste kassekredit.

Hvad har jeg brug for?

Før du indhenter tilbud på en kassekredit, bør du altid kende din behov så præcist som muligt. Gør du ikke det, vil det være svært for bankerne og låneselskaberne at komme med et tilbud. Du skal gerne have en klar holdning og plan for, hvor meget din kassekredit skal være på, og eventuelt hvilken konto den skal tilknyttes. Skal det være på din gamle konto, eller skal du have stiftet en helt ny?

Modtag altid flere tilbud på en kassekredit

Som forbruger skal du aldrig stille dig tilfreds med kun et tilbud på en kassekredit. Det kan være en god idé altid at kontakte minimum 3 forskellige udbydere for at få et tilbud. Du kan for eksempel kontakte din bank, en anden bank eller en online låneudbyder. Når du får flere tilbud, kan du nemt sammenligne vilkårene og den vej igennem finde en god kassekredit. På internettet findes flere gode hjemmesider, hvor du nemt og hurtigt kan lave en sammenligning af kassekreditter.

Brug tilbuddene aktivt i forhandlingen

Når du har fået de forskellige tilbud, står du med et stærkt forhandlingskort på hånden. Vil du for eksempel gerne have din kassekredit i din bank, men har fået et bedre tilbud fra en anden bank, kan du bruge den information i forhandlingen. Det kan tit gøre, at du kan få en kassekredit med endnu bedre vilkår, end du først troede. Ofte kan du hente meget, hvis du forhandler lidt om kassekreditten – det gælder især i banken, hvor der typisk vil være et rådgivningsmøde. Ikke nok med at du kan få nedsat renten, så kan det også være en god ting at forhandle lidt om eventuelle gebyrer.

Et godt råd inden du låner

Inden du stifter en kassekredit, skal du være opmærksom på, at det kan være rigtig dyrt at bruge en kassekredit som et lån. En kassekredit er ikke tiltænkt at skulle være i overtræk hele tiden. Renterne er nemlig høje, og har du den konstant i overtræk, kan det hurtigt blive meget dyrt. Var din oprindelig plan at bruge kassekreditten som et lån, så vil det bedre kunne betale sig at tage et ”rigtigt” lån. For eksempel et banklån eller et forbrugslån. Husk også altid at overveje, om du nu i virkeligheden også har brug for en kassekredit. Kan du spare op i stedet, så du har en større økonomisk sikkerhed?

Sådan finder du den rigtige kassekredit