Der er tidspunkter i ens liv, når brugen af udlejningsbiler ikke kan undgås. Når nogen plove ind i dig på et vejkryds, når du tager en 2-dages tur og din kompakt bil bare ikke har nok plads til at strække ud, er disse de tidspunkter, hvor du er glad for, at der er udlejningsbiler til din rådighed. Før du lejer, bil, dog skal du vide nogle ting om processen.

1 – det første skridt at opnå en udlejningsbil er at lave research på virksomheder i dit lokale område. Der er en række nation bred virksomheder og mere end sandsynligt, lokale virksomheder at vælge imellem, når der udføres din forskning. Forsøge at indsnævre dem ned til tre eller fire selskaber, der er tættest på enten din pick up placering eller din destination.

2 – du vil gerne spørge om procedurer, der kan kræves af udlejer. Mange virksomheder kræver, at bilen blive næret op før sin tilbagevenden, hvis dette ikke sker, vil de opkræve dig ekstra for det. Det kan også være i din bedste interesse at spørge hvad gebyret ville være hvis bilen er der brug for længere end forventet og hvad prisen er for forsinket frafald.

3-Hvis du har personlige Bilforsikring, kalder din agent for at se, hvis du er forsikret med en udlejningsbil. Dette vil tillade dig at spare penge ved at dreje ned forsikring tilbydes af udlejer på tidspunktet for køretøjets afhente.

4 – Endelig, du har valgt selskabet og bilen, er tid til at samle den op. Sørg for at du har papir arbejde, du skal bruge. De fleste virksomheder vil kræve dig til at vise dine chauffører licens, skal du sørge for at have det. Også, din bevis for auto forsikring, hvis du vil dreje deres forsikring. En større kreditkort er nødvendigt; Hvis du ikke bruger kontanter til leje din bil, Tæl ikke på dem at tage en check.

5 – Sørg for at læse kontrakten og stille spørgsmål om noget, du ikke forstår. Det er bedre at tage engang ved skranken eller på telefon at indkredse oplysninger, end at tror du fik det og er nødt til at beskæftige sig med selskab i tilfælde af en ulykke. Stille spørgsmål!

5 trin til en stor oplevelse, leje bil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.